lauantai 28. huhtikuuta 2012

Aineettomien nautintojen puutarha

E-kirjat ja monet muut aineettomat viihdykkeet ovat jostakin selittämättömästä syystä suosiossa. Koska itse elän yhä 1800-luvulla omaan vaikeuksia ymmärtää mitä hauskaa on aineettomassa kirjassa. Se vie pohjan kirjan olennaisimmalta tehtävältä, näyttää tyylikkäältä ja sosiaalista statusta kohottavalta koriste-esineeltä kirjahyllyssä.
Jos tämä on kuitenkin uusi suuntaus, ehdotan että kaikesta muustakin tehdään aineetonta. Kuten esimerkiksi alkoholituotteista. Koska suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan erityisemmin välitä hotkimiensa liemien mausta halutessaan vain saada pikaisen syyn muuttua hourupäiseksi idiootiksi, voidaan baareissa jatkossa antaa juoman tilaajalla aineellisen drinkin sijaan vain lappu, jossa lukee kuinka hänen tulee käyttäytyä kyseisen eliksiirin vaikutuksen alaisuudessa. Tähän tapaan:

Olut:
Vastoin aiempaa mielipidettäsi lippalakit ja pilottitakit näyttäytyvät yhtäkkiä hyvin charmikkaina vaatevalintoina. Kaikki musiikki joka koostuu erilaisista jumputuksista saa sinut intoutumaan, kuten myös moottorien äänet. Jokainen nainen, joka erehtyy katsomaan sinua alkaa näyttää hyvältä, ja seuraavana päivänä kerrot kuinka jokainen heistä yritti iskeä sinut.
Siideri:
Äänenkorkeutesi nousee kahdella oktaavilla. Yhtäkkiä baarin jokainen mies alkaa näyttää todella hyvältä, omasta sukupuolestasi riippumatta. Tunnet selittämättämätöntä ahdistusta siitä, että baarin kattovalaisimet eivät sovi ollenkaan yhteen tuolien kanssa, eikä vessan saippua tuoksu laventelilta.
Lonkero:
Tunnet äkillistä viileyttä, eikä kyse ole lämpötilasta. Hetkessä kaikki muut ihmiset näyttävät silmissäsi jotenkin heiveröisiltä, ja oikeastaan sinua nolottaa olla samassa baarissa heidän kanssaan. Huomautat seurassasi olevalle tribaalipaitaan sonnustautuneelle lihaksikkaalle ammattikoululaiselle/ leopardimekkoon pukeutuneelle pimpolle blondille, että on aika vaihtaa johonkin sopivampaan paikkaan.
Viski:
Parrankasvusi voimistuu sukupuoleen katsomatta. Tunnet oudon halun ensin tanssia pöydillä ja humauttaa kaikkia turpiin, ja sitten hiljentyä esittämään herkän tulkinnan kappaleesta "The wind that shakes the barley". Jokainen punatukkainen nainen alkaa näyttää hyvältä, ja toivot kaikkien nimen olevan Molly.
Konjakki:
Kaikki kauan sitten tapahtunut on mielestäsi paljon parempaa, miehekkäämpää ja urhoollisempaa. Tunnet tarpeen sonnustautua liian isoon pukuun ja värikkääseen kravattiin. Baarin jokainen itseäsi vuosikymmeniä nuorempi nainen alkaa näyttää hyvältä, ja olet varma että he lankeavat ihastuneina eteesi jos supatat korviinsa jotain romanttista viikset rahisten.
Gin & Tonic:
Tunnen suurta halveksuntaa jokaista olutta lipittävää junttia kohtaan. Pelkäät, että Armanin paitaasi saattaa tarttua epämiellyttävä katku tästä räkälästä. Olet varsin vakuuttunut siitä että baarin jokainen henkilö haluaa sinua, mutta luultavasti vain rahojesi vuoksi.
Rommi:
Huomaamatta jokainen lauseesi päättyy konsonanttipitoiseen ärinään, esim. "Ryöstäkäämme tuon jalon neidon siveys, kuoma, arrrrr!". Tunnet tarpeen hankkia pikaisesti papukaijan, musketin ja oman laivan. Jostakin selittämättömästä syystä tunnet Johnny Deppin loukkaavan ammattikuntaasi. Haluat haastaa koko baarin asiakkaat miekkataisteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti